• Engels
  • Duits
  • Frans

Send us a mail

info@aluthermheating.nl

Drop us a call

+31 (0)77 303 19 76

Geschiedenis van

ALUTHERM HEATING

Alutherm Heating B.V. is uw betrouwbare partner voor comfort en warmte. We zijn dé specialist op het gebied van ketels met aluminium warmtewisselaars voor de cv-branche. Alutherm beschikt over een compleet assortiment ketels van 168 tot 2200 kW die allemaal CE-goedgekeurd zijn. Al onze ketels worden met de grootste zorg geproduceerd, getest en verpakt. Vanuit de vestigingsplaats van Alutherm Heating in Zuid-Nederland worden ze naar alle windstreken verzonden.

Door de samenwerking met strategische partners zoals Dejatech heeft Alutherm een zeer sterke reputatie opgebouwd in de markt voor aluminium hr-ledenketels.
Deze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en zorgt voor betrouwbare en innovatieve producten van een hoger niveau.
De geschiedenis van Alutherm gaat terug naar 1970. Oprichter Jan Deckers, uitvinder van de moderne cv-ketel, was de eerste in Europa die een aluminium warmtewisselaar voor een ketel bedacht.

Alutherm heeft zich sindsdien voortdurend beziggehouden met de doorontwikkeling en vervaardiging van kwalitatief hoogstaande producten voor de verwarmingsbranche.

Innovatie

Ontwikkeling

Alutherm is voorloper in de nieuwste innovaties op de markt.
Deze positie hebben we voornamelijk te danken aan de samenwerking met Dejatech dat een reputatie heeft opgebouwd als innovator en ruim 45 internationale patenten op zijn naam heeft staan.
We zijn dankzij onze uitgebreide kennis van cv-systemen, warmtewisselaars en cv-ketels de perfecte partner voor u. Alutherm kan u van A tot Z ondersteunen: bij het gehele ontwikkelingsproces, met technische ondersteuning en bij de service van uw projecten.
Nieuws

Nieuw merk met een rijke geschiedenis

Alutherm Heating is uw betrouwbare partner voor comfort en warmte. We zijn dé specialist op het gebied van ketels met aluminium warmtewisselaars voor de cv-branche....