Over ons

ALUTHERM Heating

Wie zijn we?

We zijn een internationale verkooporganisatie die producten in de markt zet om projecten te realiseren waar vraagstukken rond energie- en CO2 reductie op korte en middellange termijn een belangrijke rol spelen.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van projectrealisaties en productkennis stelt ons in staat U in de volle breedte van deze vraagstukken te ondersteunen en te adviseren.

Wat doen we?

We bieden oplossingen voor U in de vorm van unieke Hybride systemen tot 600kW en hoogwaardige CV-ketels met vermogens van 168 tot 2200kW om antwoord te kunnen geven op genoemde energetische vraagstukken.

Onze producten worden door onze strategische partner Dejatech ontwikkeld en geproduceerd waarbij we kunnen terugvallen op een ervaring van meer dan 50 jaar.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met onze producten, met name onze Hybride systemen helpen wij U om het complexe vraagstuk rond het verlagen van de CO2 uitstoot op een zeer economische en technisch verantwoorde wijzen te realiseren met als doel het bereiken van Nationale en Internationale klimaatakkoorden (In 2030 49% minder CO2 uitstoot).

Vraag voor meer informatie door een bericht te sturen naar info@aluthermheating.nl of bel + 31 (0) 77 303 19 76.