Tuincentrum Steentjes, met Hybride COnnect2 het groenste tuincentrum van de regio!

 

Het al sinds 1929 bestaande familiebedrijf Steentjes heeft in 2007 een nieuw tuincentrum gerealiseerd van 3.500 m2. Destijds was verduurzaming nog niet echt aan de orde. Maar om toekomstbestendig te blijven en aansluiting te houden bij een “groen” imago is er ook verantwoordelijkheid om te verduurzamen. Volledig van het gas af is geen optie. Daarom is in samenwerking met Energiewacht en schoorsteenbouwer Poujoulat GmbH gekozen voor de hybride warmtepomp Hybride COnnect2 van Alutherm Heating.

Met de hybride warmtepomp Hybride COnnect2 is inmiddels een goede tussenoplossing beschikbaar. Met een combinatie van een HR CV-ketel en lucht-water warmtepompen wordt er zowel CO2-reductie, gasbesparing als een ander energielabel gerealiseerd. Compleet met slimme besturing is het dé oplossing voor ketelvervanging of renovatie van tuincentra of de kassenbouw.

Een bezoek aan Tuincentrum Steentjes moet een beleving zijn, een uitje in een “groene” omgeving. In aansluiting op dit “groene” imago is de Hybride COnnect2 van Alutherm Heating in Belfeld de perfecte oplossing.

Voordelen:

• Geschikt voor het gelijkmatig verwarmen van ruimtes op een constante temperatuur.
• Op een eenvoudige en voordelige manier naar energielabel C en tot 50 procent CO2-reductie.
• Minimale investerings- en installatiekosten vanwege het eenvoudig aansluiten op de bestaande installatie.
• Terugverdientijd van drie tot vijf jaar.