Bezoek ons op de Vakbeurs ENERGIE 2023 op 10-11-12 oktober 2023 Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

De besparing van de Hybride COnnect2  heeft zich in de afgelopen jaren bewezen.

Vanaf de installatie in appartementencomplex Laaghuissingel te Venlo monitort Alutherm Heating  maandelijks het verbruik. Aan de hand van verkregen gegevens blijkt dat voor ons bedrijf en ons product “de Hybride COnnect2 “ een sleutelrol is weggelegd tot verduurzaming.

De berekening van het rendement en de CO2 reductie is een voortdurend proces. We kunnen inmiddels, na enkele jaren met de diverse stookseizoenen, concluderen dat door de slimme regeling van ons systeem de energiebesparing en de CO2 reductie is gestegen. De primaire energiebesparing is toegenomen van 29% tot 37%. Voor het behalen van de klimaatdoelen betekent dit een CO2 besparing van 24% tot 33%.

Wij vertellen u graag meer over de succesvolle inzet van onze Hybride COnnect2 op de Vakbeurs Energie.

Tijdens de Vakbeurs Energie staat ons team voor u klaar op

stand nummer 7.D028

Gratis aanmeldlink:

https://www.databadge.net/nrgy2023/reg/ene/?link=6e0fe1ee2f3a29fb9dd5

 Ons product is gericht op de toekomst, de verduurzaming voor bestaande utiliteitsbouw zowel als ook industrie, scholen, hotels, tuincentra, zorgcomplexen en nog vele andere bestaande gebouwen die niet zondermeer voor 100% van het gas afkunnen.

Verduurzaming is al lang geen nationaal thema meer, maar ook internationaal/ vanuit Europese unie word de druk om de CO2 uitstoot te verminderen verhoogd.

Diverse Europese landen werken al met verplichtstellingen en deadlines. Warmteopwekking middels de Hybride Connect2 te samen met een LG Buiten unit is hiervoor al de oplossing.

Maak samen met Alutherm Heating en LG het verschil voor een schonere toekomst.